zeer geslaagd jubileumfeest de stuwzangers uit vilsteren

Een grote tent was er voor deze speciale gelegenheid geplaatst nabij de molen in Vilsteren. Op de vrijdagavond en de zaterdag werden veel Stuwzangers ingezet om zo veel mogelijk mensen te kunnen ontvangen. Achteraf bleek de ‘grote’ tent nog te klein. Velen stonden buiten de tent om het feest te kunnen meemaken.

Na het Stuwzangers lied door het ‘thuiskoor’ werd de opening verricht door voorzitter Theo Ogink. Ieder koor zong twee sessies. Als eerste na de opening trad op het koor ‘De Rundezangers’ uit Emmercompascuum met daarna ‘Die Regghe sangers’ uit Nijverdal. En…met succes! Bij de vooral bekende liederen werd er veel mee gezongen. Het koor ‘De Stuwzangers’ sloot de ‘rij’ af. Een groot koor met ruim 50 zangers uit de gehele regio met begeleiding van accordeons, gitaar en drums.

Het geluid werd verzorgd door Jan de Mink uit Heino en zijn mannen. Jos Logtenberg was de speaker tijdens deze feestelijke middag. Iets voor vijf uur werd de finale ingezet door de drie koen gezamenlijk o.l.v. Flip Jonkman ook uit Heino. Deze finale liep ‘als een trein’. Vooral ‘de Verzonken stad’ deed het heel goed. Dirigent Jonkman liet op een gegeven moment het publiek de boven toon voeren in het gezang wat daarna met een oorverdovend geluid werd beantwoord door de drie koren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.