win een vakantie met salland aspergeland

Je wordt ontvangen bij de Rheezer Bistro voor een heerlijk driegangendiner gemaakt van streekprodukten, omringd door attente en persoonlijke aandacht. Hierna ga je overnachten in het naastgelegen Hotel Hardenberg, zeer mooi gelegen in de bossen van Hardenberg waar je ’s morgens kan genieten van een heerlijk, luxe ontbijt.

Uiteraard heb je dan nog een hele dag om, op eigen gelegenheid, het mooie Vechtdal te ontdekken met de auto, de fiets of te voet!

De winactie is hier te vinden en loopt tot en met 24 juni 2016; de uitslag wordt uiterlijk 30 juni per e-mail bekend gemaakt.

Aspergedagen
Waarom is een goede grondsoort zo belangrijk voor witte asperges? Hoe dragen zonnestralen bij aan het groeiproces? Ontdek én proef het tijdens de Aspergedagen van april tot en met juni 2016 bij de telers aan huis. De Aspergedagen zijn een uitje voor het hele gezin, leerzaam, lekker in de buurt en helemaal gratis.

Wil je nu al in de stemming komen? Kijk dan op www.sallandaspergeland.nl voor alle aspergedagen, asperge-arrangementen, aspergefietstochten en inspiratie om te kokkerellen met de heerlijkste asperges van Nederland.

Aspergeland
Tijdens Salland Aspergeland wordt er negen weken lang elke zaterdag een Aspergefair georganiseerd bij de verschillende aspergetelers in Salland. Tijdens een Aspergefair kun je bij één van de telers asperges proeven, genieten van een drankje en heerlijke live muziek en allerlei andere streekproducten van Sallands bodem proeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.