weer winst voor korfballers dommerdieck

De vorige keer was Groen Zwart in een doelpuntrijke wedstrijd ( 16-18 ) de sterkste gebleken, dus aan d’Ommerdieck de schone taak om ditmaal de 2 punten mee naar Nieuwleusen te nemen.

Helaas kon d’Ommerdieck niet beschikken over Gerja Eijkenaar en Miranda Huzen, maar gelukkig waren Astrid Aalbers en Esther van Dijken bereid om deze leegte op te vullen.

Ook Robert Batterink was nodig om het tweede team te complementeren, zodoende had Jan Bijl maar acht spelers om de strijd aan te gaan.

Mede omdat een aantal spelers direct vanuit korfbalkamp kwamen en de warme weersomstandigheden was de verwachting dat het een zware strijd zou worden.

De eerste helft leverde aan d’Ommerdieckzijde maar vier doelpunten op, maar gelukkig werd er wel goed verdedig, waardoor de rust in werd gegaan met een 1- 4 voorsprong.

Martin Alteveer, Nienke Rijkeboer, Roel Kikkert en Jasper Batterink wisten te scoren. De tweede helft werd ook goed begonnen en Nienke Rijkeboer en Jasper Batterink wisten beiden voor de tweede maal de korf te vinden. De voorsprong werd behouden en zodoende kon d’Ommerdieck na een 3- 8 overwinning de terugreis aanvaarden.

Doelpuntenmakers aan d’Ommerdieckzijde: Jasper Batterink 2x, Nienke Rijkeboer 2x, Roel Kikkert 2x, Stefan van Veldhuizen, Martin Alteveer.

d’Ommerdieck moet nog twee wedstrijden spelen. Op 21 mei thuis tegen Noveas om 15.45 uur en op 28 mei in Enschede tegen DOS WK.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.