weer graffitispuiters betrapt in ommen

Rond 04.30 uur, tijdens het passeren van het Varsenerviaduct te Ommen, zagen agenten dat er “verse” graffiti was gespoten. Op de plek troffen ze twee rugtassen en verschillende spuitbussen aan. Op dat moment hoorde de agenten een krakend geluid vanuit de bosschage tussen de N348 en de afrit.

Het bleek een 25-jarige man te zijn en even later trof de politie in een ander gedeelte een even oude man aan. Beide personen bleken betrokken te zijn bij het spuiten van de graffiti en zijn vervolgens aangehouden voor vernielingen.

In de directe nabijheid werd nog een persoon aangetroffen die ook bij deze zaak is betrokken. Allen zijn aangehouden en voor onderzoek overgebracht naar bureau Zwolle.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.