wandelschoenen aan voor de avondl4daagse ommen

Ook deze keer wandel je vier dagen, dit jaar ook de deelnemers aan de 3 kilometer, rondom Ommen en door de buitenwijken. De tochten in het buitengebied gaan grotendeels door het bosrijke gebied van Ommen-noord, waar je zomaar een ree, konijn of eekhoorn tegen kan komen.

Het vertrekpunt is elke dag op sportpark Westbroek, locatie ACO Atletiekterrein. De routeafstanden zijn dagelijks ongeveer 3, 5 en 10 kilometer, waarbij de 3 kilometer rolstoelvriendelijk is en ook wordt aanbevolen voor de jongsten. De vertrektijden zijn dagelijks vanaf 18.00 uur, behalve donderdag, de laatste wandeldag. Dan start de 10 kilometer om 17:30 uur, de 5 kilometer om 18:30 uur en de 3 kilometer om 18:45 uur.

Laatste dag
De laatste dag wordt zoals altijd afgesloten met een groots defilé, met muziek en verklede groepen en waarbij iedere weekwandelaar een medaille om zijn/haar nek heeft hangen. Vanaf 19:45 uur is iedereen welkom om onze wandelaars in te halen tijdens de laatste meters vanaf de rotonde Aldi via de Haarsweg naar het sportpark.

Aangekomen op het sportpark vindt nog de prijsuitreiking plaats van de leukste, gezelligste en de meest origineel verklede vereniging en school. Wie gaat dit jaar de strijd aan tegen de titelverdedigers gymvereniging Energie en school CBS Hoogengraven? Bovendien volgt er ook nog een verloting onder de weekdeelnemers van een dinercheque.

Opgeven
Wie wil deelnemen aan de gezelligste, gezondste en ook milieubewuste wandel4daagse kan zich dagelijks inschrijven tijdens het evenement. Groepen, zoals scholen, verenigingen etc., maar ook individuele lopers kunnen zich inschrijven tijdens de voorinschrijving op donderdag 26 mei van 15:00 tot 16:30 en van 19:00 tot 20:30 uur op het sportpark, locatie ACO-atletiekkantine. De deelnamekosten zijn 5 euro per week, deelnemers jonger dan 16 betalen 4 euro. Een dag deelname kost 2 euro.

Verdere informatie op de website www.wandel4daagseommen.nl en op de Facebookpagina van de wandel4daagseommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.