Home / archiefcentraal / voorlichting wijkagent jan voortman in wijksteunpunt t vlierhuis

voorlichting wijkagent jan voortman in wijksteunpunt t vlierhuis

De aanwezigen krijgen vele tips aangereikt; wat mensen zelf kunnen doen om te voorkomen dat er ongenode gasten binnenkomen, hoe ze zich kunnen weren tegen babbeltrucs, of hoe ze de woning zo veilig mogelijk kunnen maken. Goed om te weten, zeker nu de vakantieperiode aanbreekt.

Buurtbewoners die geïnteresseerd zijn in de voorlichting kunnen zich tot 20 mei aanmelden via r.brunsman@sxb.nl of a.sanders@sxb.nl met vermelding van telefoonnummer. Opgave is ook mogelijk via een formulier, te verkrijgen in Wijksteunpunt ’t Vlierhuis aan de Haarsweg 105.

De voorlichting gaat door bij minimale deelname van tien personen. De kosten bedragen € 2,00 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee. Inloop is woensdag 25 mei vanaf 14.00 uur, de presentatie is van 14.30 tot 16.00 uur.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.