Home / archiefcentraal / voorlichting over brandpreventie in t vlierhuis

voorlichting over brandpreventie in t vlierhuis

De voorlichting is met name bedoeld voor buurtbewoners, maar ook andere belangstellenden zijn welkom. Aanmelden kan tot en met 31 mei via r.brunsman@sxb.nl of a.sanders@sxb.nl met vermelding van telefoonnummer. Opgave is ook mogelijk via een formulier, te verkrijgen in Wijksteunpunt ’t Vlierhuis aan de Haarsweg 105.

De voorlichting gaat door bij minimale deelname van tien personen. De kosten bedragen 2 euro per persoon. Dit is inclusief koffie en thee. Inloop is vanaf 14.00 uur, de presentatie begint om 14.30 en zal rond 15.30 uur afgelopen zijn.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.