Home / archiefcentraal / volop jeugdkampioenen bij sv dalfsen

volop jeugdkampioenen bij sv dalfsen

“Op zaterdag 7 mei konden we de eerste kampioen bij de E-pupillen noteren. E4 versloeg Gramsbergen in een prachtige wedstrijd met maar liefst 12-1. Zonder puntverlies werden deze toppers kampioen. Woensdag 11 mei was het de beurt aan de E1 en E2 om de benodigde punten en het kampioenschap binnen te slepen.

Bij E1 stond er een noordelijke derby op het programma. De boys moesten namelijk tegen Hoonhorst E1. De spanning was merkbaar. Dit uitte zich in een magere 1-0 voorsprong. Ondanks de lage stand in de ranking weerde Hoonhorst zich kranig. De tweede helft ging soepeler en uiteindelijk stond er een 7-1 op het scorebord. Hiermee zijn de jongens ongeslagen kampioen geworden. Alleen één gelijkspel tegen Haarle, de rest van de wedstrijden werd gewonnen. Al met al een mooi en sportief jaar met een geweldige afsluiting waar de jongens trots op mogen zijn.

Bij de E2 stond de derby tegen SV Nieuwleusen op het programma. SV Nieuwleusen was zeer gemotiveerd om het Dalfsen erg moeilijk te maken, gelukkig kwamen de boys van E2 er voetballend prima uit en stond Hugo super te keepen. Na ruim 50 minuten voetbal stond er een mooie 5-3 score in het voordeel voor Dalfsen en was het kampioenschap een feit.

Ook zit de competitie er voor de E3 op. Met een negende plek op de ranglijst willen we met name Robbin, Laurenske en Max bedanken voor hun enthousiaste inzet.”

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 verliest eerste bekerwedstrijd ASC’62 speelde de eerste bekerwedstrijd uit tegen BWO in Hengelo en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.