v v bergentheim wint tweeluik van marienberg

Zaterdag werd de eerste wedstrijd tussen beiden gespeeld. Op het sportpark in Mariënberg eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel.

V.V. Bergentheim schoot dinsdagavond uit de startblokken. Toen het scorebord op Sportpark Moscou de zes minuten aantikte, was er voor het eerst reden tot juichen voor de fans van de thuisploeg.

Na de treffer bleef V.V. Bergentheim druk op haar tegenstander houden, waardoor de bezoekers niet in hun spel kwamen. Ondanks de hoge druk verzuimde de thuisploeg de score uit te bereiden.

Na een half uur kreeg V.V. Mariënberg uit het niets de kans op de gelijkmaker. Andre Plaggenmars had een Mariënbergse treffer op de schoen, maar zag zijn inzet niet achter de Bergentheim-doelman verdwijnen.

In de tweede helft moesten de bezoekers alles op alles zetten om er een gelijkmaker uit te persen. In de eerste drie kwartier werd de ploeg van Hans Pullen eenvoudig onder druk gehouden en konden de kansen op één hand geteld worden.

Het spelbeeld uit de eerste helft werd in de tweede helft grotendeels voortgezet. De thuisploeg had weinig moeite met de tegenstand die de bezoekers boden.

Maar wat niemand verwachtte gebeurde dan toch. Mariënberg-speler Rolf Hofsink zette zijn ploeg in de 80e minuut naast Bergentheim.

De thuisploeg was echter niet van plan om op haar eigen bodem schade op te lopen en herpakte zich knap. Zes minuten na de tegentreffer kwam V.V. Bergentheim opnieuw op voorsprong door een doelpunt van Ronnie Hakkers.

De bezoekers kwamen deze klap niet meer te boven en verloren de wedstrijd met 2-1 (4-3). Na afloop werd er even getreurd, maar de meegereisde supporters van V.V. Mariënberg pakte het verlies sportief op.

[tweetwidget type=”single” query=”735183478304690176″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.