Home / archiefcentraal / topprestatie hans strijkveen op golfbaan lemele

topprestatie hans strijkveen op golfbaan lemele

Maar liefst zes birdies sloeg Hans, ofwel: op zes holes had hij maar twee slagen nodig. Op elf holes sloeg hij een par (drie slagen) en een boogie (vier slagen).

Gerrit Koggel kwam met één onder par rond (53 slagen) en wist nog enigszins in de buurt te blijven en kreeg negen punten bijgeschreven. Noël Shannon scoorde een ronde van 55 en kreeg hiervoor acht punten voor het tussenklassement.

Ton Sie en Jan Hekman hadden deze ronde 56 slagen nodig voor de achttien holes en kregen respectievelijk zeven en zes punten. Jan van der Vinne volgde met een ronde van 57, Henri Duerink had deze week zestig slagen nodig om rond te komen. Met een ronde van 61 slagen van Wim van der Linde en Jan Nekkers en Gerrit Tempert met een ronde van 63 slagen waren de punten voor het strokeplay tussenklassement verdeeld. Hans Strijkveen gaat na zijn vijfde overwinning fier op kop met 74 punten, Henri Duerink is de runner up met 64 punten direct gevolgd door Jan van der Vinne met 63 punten. Noël Shannon met 58 punten en Jan Hekman en Jan Nekkers met 52 punten zijn de achtervolgers.

De tien punten in het stableford klassement waren deze week voor Gerrit Koggel die maar liefst 41 stableford scoorde en daarmee gelijk zijn handicap met 0.5 verlaagde naar 3.3. Hans Strijkveen scoorde 40 stableford en verlaagde daar zijn hcp naar -1.0. Hans Timmerman sloeg 39 stableford en verlaagde ook zijn hcp met 0.3 punt tot 13.7. Ton Sie en Freddie Dijk scoorden 38 stableford bij elkaar. Wim Harkema scoorde 37 stableford en ook deze spelers hebben dus de volgende ronde een lagere hcp. Jan Hekman en Noël Shannon met 36 stableford en Wim van de Linde met 34 stableford en Gerrit Tempert en Bert Duerink met 33 stableford speelden in de zogenaamde buffer, maar kregen wel punten voor het tussenklassement stableford. Freddie Dijk gaat op kop hier met 52 punten, gevolgd door Hans Strijkveen met 51 punten, Jan Hekman ( Ommen) staat derde met 47 punten.

Lees ook

Sportclub Lemele schminkt OVC ’21 na rust volledig af

LEMELE – In klasse 4F van het zaterdagvoetbal sprong de affiche Sportclub Lemele tegen OVC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.