Home / archiefcentraal / tinnen figuren museum zoekt veel nieuwe vrienden

tinnen figuren museum zoekt veel nieuwe vrienden

Op Koningsdag maakte het Nationaal Tinnen Figuren museum zijn vriendenactie bekend aan de plaatselijke bevolking. Tijdens de Oranjeoptocht in Ommen. Vrijwilligers en kinderen deelden duizenden vrijkaarten uit om inwoners van Ommen de kans te geven om het museum te ontdekken en het te ondersteunen.

Met hulp van de Ommer kunstenaar Azat Malik versierden vrijwilligers een kar, met daarop grote modellen van tinnen figuren en een vrije impressie van het museum. “Word vriend, steun mijn bestaan”, stond op de kar.

Een museum kan niet van entrees alleen bestaan. Nu de gemeente Ommen het museum niet meer kan steunen, heeft het museum vrienden nodig. Die elk met een kleine bijdrage, maar samen, het Tinnen Figuren Museum behouden voor Ommen.

Je kunt op verschillende manieren jouw steentje bijdragen aan dit unieke museum. Je kunt het museum steunen door een schenking te doen, een legaat na te laten, vrijwilliger te worden en veel meer.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.