Home / archiefcentraal / summer fair 2016 goed voor ruim 12 000 bezoekers

summer fair 2016 goed voor ruim 12 000 bezoekers

In de tuinen van Landgoed ’t Laer in Ommen toonden honderd exposanten tal van producten en diensten aan de duizenden bezoekers. Afgewisseld met demonstraties, proeverijen en een uitgebreid entertainmentprogramma, was er voor de bezoeker continue iets te doen. Veel kramen hadden een divers aanbod met stijlvolle accessoires, groen- en bloeiproducten, antiek & brocante kunst, diverse kledinglijnen en uiterlijke verzorging.

Van draaiorgelmuziek tot livemuziek, van het teken van karikaturen tot knutselwerk voor kinderen; er waren volop activiteiten voor elke leeftijdsgroep. De vrijdag was zonnig en warm, terwijl de overige drie dagen fris en bewolkt waren. Maar de bezoekers bleven Summer Fair trouw.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.