strijkveen aan kop voor strokeplay titel

Hans Strijkveen gaf met een ronde van twee onder par (52 slagen) aan dat de kampioen van vorig jaar nog steeds gaat voor prolongatie van de titel strokeplay. Die 52 slagen leverde hem ook acht en dertig stableford punten op, en deze geven weer recht op tien punten voor het strokeplay en negen punten in het stableford klassement.

Jan Nekkers en Jan Hekman (Ommen) hadden deze ronde 56 slagen nodig en pakten respectievelijk negen en acht punten strokeplay. Jan van der Vinne en Henri Duerink scoorden een ronde van 57 slagen en pakten zeven en zes punten. Noël Shannon met 58 slagen, Gerrit Koggel en Henk Bendijk met 59 slagen en Gerrit Tempert met 60 slagen en Wim van der Linde met 61 slagen vielen nog in punten voor het strokeplay.

Hans Strijkveen heeft nu zeven van de acht ronden gespeeld en heeft er vier van gewonnen en gaat dan ook op kop in het tussenklassement met 64 punten, Henri Duerink is de achtervolger met 60 punten uit acht wedstrijden. Jan van der Vinne is derde en heeft er ook acht gespeeld en staat op 58 punten. Noël Shannon staat met 50 punten en acht ronden op 50 punten evenals Jan Nekkers die zeven wedstrijden heeft gespeeld.

Jan Hekman heeft na zes wedstrijden op 46 punten op de zesde plaats, zoals het nu op een derde van de competitie er naar uit ziet zullen deze spelers de meesten punten onder elkaar bestrijden. Voor het stableford klassement pakte Freddie Dijk voor de derde keer de volledige tien punten na zijn ronde van 68 slagen goed voor 42 stableford. Hans Strijkveen 52 slagen en Gerrit Dankelman met 65 slagen scoorden acht en dertig stableford en kregen negen punten er bij. Henk Bendijk met een ronde van 59 slagen kreeg zevenen dertig stableford en zeven punten er bij. Jan Hekman 56 slagen en Gerrit Tempert met 60 slagen scoorden zes en dertig stableford en mochten zes punten bijschrijven. Jan Nekkers 56 slagen en Gerrit Koggel 59 slagen scoorden 35 stableford goed voor vier punten. Wim van der Linden met een ronde van 61 slagen pakte twee punten voor zijn 34 stableford. Eén punt was er voor Jan van der Vinne en Henri Duerink na hun ronde van 57 slagen goed voor drieëndertig stableford.

Freddie Dijk gaat hier op kop met 45 punten gevolgd door Jan Hekman met 43 punten, welke weer op de huis wordt gezeten door Han Strijkveen met 42 en Henri Duerink met 41 punten. Jan Nekkers en Jan van der Vinne zijn hier weer de achtervolgers met 36 en 34 punten. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.