Home / archiefcentraal / stone rock festival organiseert sponsor ride voor goed doel

stone rock festival organiseert sponsor ride voor goed doel

Op de dag van het festival, 9 juli, start The Gearhead Ride In om 13.00 uur op een locatie in Dalfsen. De Ride In is een ‘optocht’ van oldtimer motoren en klassieke auto’s. Ook voor bewoners van Dalfsen is het leuk om de Ride In te bekijken. De tocht eindigt op het terrein van Stone Rock Festival. Een selectie van de deelnemende auto’s en motoren worden op een deel van het terrein tentoongesteld voor bezoekers van het festival. De opbrengst bestaat uit wat deelnemers via inzameling doneren en gaat in zijn geheel naar stichting Het Vergeten Kind.

Deelnemen en steunen
Deelnemen kan met een oldtimer motor of klassieke Amerikaanse auto. Inschrijven kan via www.gearheadride.nl. Deelnemers van de Ride In krijgen gratis toegang tot het festival en worden verzorgd van een lunch. Deelnemen zelf is ook gratis. Deelnemers worden wel gevraagd om zelf door middel van sponsoring een bedrag in te zamelen die gedoneerd wordt aan Stichting Het Vergeten Kind. De organisatie hoopt op 50 tot 75 deelnemers.

Een toekomst met een lach
Stichting Het Vergeten Kind zet zich in om vergeten kinderen tussen de 0 en 19 jaar een betere toekomst te geven. Vergeten kinderen zijn kinderen die bijvoorbeeld zijn mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht. De stichting wil dat alle kinderen in een opvang een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden in een veilige en fijne leefomgeving. Daarnaast wil de stichting dat kinderen in Nederland die dagelijks nog moeten verblijven in een onveilige en/of instabiele thuissituatie, gezien worden en met de juiste zorg behandeling en toekomstperspectieven krijgen. De stichting wil kinderen een toekomst met een lach geven.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.