Home / archiefcentraal / stichting diva dichtbij zingt voor bewoners van rosengaerde

stichting diva dichtbij zingt voor bewoners van rosengaerde

De optredens vonden plaats in een aantal huiskamers van het verpleeghuis. De diva legde met haar stem op heel persoonlijke wijze contact met de bewoners. De combinatie van professionele zang van hoge kwaliteit met oprechte aandacht maakte het optreden tot een bijzondere en soms emotionele, gebeurtenis met veel communicatie over en weer. Het repertoire varieerde van prachtige klassieke liederen, aria’s, musicalmelodieën tot Nederlandstalige luisternummers.

Initiatief
Op initiatief van Gerda Hagen, die bij Rosengaerde in het verpleeghuis als verzorgende werkt, is Diva Dichtbij uitgenodigd. Er is geld ingezameld voor dit optreden door oude mobieltjes en cartridges te verzamelen en door sponsoring van Bakkerij Van der Most en Damovo. Rosengaerde bedankt de sponsoren hartelijk, want hun bijdrage stelt Rosengaerde in staat om dergelijke mooie activiteiten te organiseren.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.