speciaalbierbrouwerij de pauw zet deuren open

De Pauw kenmerkt zich door de kleinschaligheid waarop speciaalbier wordt gebrouwen. In grote brouwerijen ligt de nadruk op het brouwen met zoveel mogelijk machines en meet- en regelapparatuur, met zeer weinig arbeidsinbreng. Dat het ook heel anders kan, dat wil Speciaalbierbrouwerij De Pauw graag laten zien. Daarom kun je zondagmiddag 29 mei van 12.00 tot 18.00 uur komen kijken en proeven.

Sinds het voorjaar van 2011 brouwt deze brouwerij haar speciaalbieren op het erf van biologisch melkvee- en ijsboerderij De Meulenhorst aan de Achterbroekweg 1 in Ommen.

Tijdens de open dag zal elk heel uur een programma worden aangeboden. In de brouwerij wordt een korte uitleg over bier in het algemeen gegeven, het brouwen van speciaalbieren bij Bierbrouwerij De Pauw komt aan de orde en natuurlijk ook het proeven van enkele speciaalbiertjes (voor 18+).

De toegang is gratis. Meer informatie kun je vinden via www.pauwbier.nl of bel met Harry Blekkenhorst: 06-11600165. 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.