Home / Ankum / sjaloom holt hard voor het kinderhart

sjaloom holt hard voor het kinderhart

Alle kinderen gaan drie kwartier lang rondjes van 100 meter op de Hoevenweg lopen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Hartekind en de school. Stichting Hartekind zet zich uitsluitend in voor wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen zodat de overlevingskansen en de kwaliteit van het dagelijks leven verbeterd kunnen worden. Tijdens het aanmoedigen van de kinderen, kan er genoten worden van de barbecue, koffie met taart, ijs en nog veel meer.

Het is niet alleen maar zweten en eten: voor kinderen en volwassenen zijn er diverse leuke spelletjes, o.a. spijkerslaan en sjoelen. Ook is er een plantenmarktje, zodat de tuin kan worden opgefleurd. Iedereen die het leuk vindt om het mee te beleven is tussen 18.00 uur en 20.30 uur van harte welkom aan de Hoevenweg 1 in Ankum.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.