Home / archiefcentraal / sc lutten strandt in eerste ronde nacompetitie

sc lutten strandt in eerste ronde nacompetitie

In het eerste kwartier lieten beide ploegen zich van hun beste kant zien. De openingsfase was in evenwicht, wat enkele kansen voor beide ploegen opleverde. Het was toch de thuisploeg die de score opende, waardoor het een lastige avond beloofde te worden voor de ploeg uit Lutten.

Na de treffer zette V.V. Stroe goed druk op de bezoekers, die de bal hierdoor lastig in de ploeg hield. Het pressiespel van de thuisploeg leverde in de veertigste minuut de tweede treffer voor de gastheren op.

De ploeg uit Lutten kwam in de zestigste minuut op 2-1, door een knappe goal van Rutger Spijker.

Het bleek geen voorbode op ‘Het wonder van SC Lutten’, maar de mannen van Bas Nibbelke kunnen terugkijken op een fantastisch seizoen. Met een tweede plaats en een periodetitel nemen zij afscheid van het seizoen 2015/2016.

Lees ook

Hervatting voetbalcompetities

DALFSEN/OMMEN – Als het aan de KNVB ligt worden de amateurvoetbalcompetities – in het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.