sallandse aspergedagen de weerd

Waarom is een goede grondsoort zo belangrijk voor witte asperges? Hoe dragen zonnestralen bij aan het groeiproces? Ontdek én proef het tijdens de Aspergedagen van april tot en met juni 2016 bij de telers aan huis. De Aspergedagen zijn een uitje voor het hele gezin, leerzaam, lekker in de buurt en helemaal gratis! 

De Weerd
Zaterdag 28 en zondag 29 mei zet Aspergebedrijf De Weerd haar deuren open voor het publiek. Aan de Nieuwe Deventerweg 34 in Raalte kun je genieten van leuke en leerzame rondleidingen over het bedrijf, kookdemonstraties én een gezellige streekmarkt. Laat je verrassen in het restaurant door een heerlijk aspergegerecht met bijpassend wijn, koffie of fris. Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten! 

De Aspergedag bij De Weerd duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Meer info vind je op www.deweerdraalte.nl

Tip
Combineer jouw bezoek aan de Aspergedagen of één van de andere aspergeactiviteiten met een heerlijk aspergediner of langer verblijf in Salland. Bekijk alle aspergearrangementen op www.sallandaspergeland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.