s v nieuwleusen sluit seizoen af met verlies in heerde

De opstelling van S.V. Nieuwleusen kende een aantal verrassingen vanwege blessures of andere redenen voor afwezigheid. De meest opvallende naam in de opstelling was die van doelman Lars Willems, hij verving de geblesseerde Timo Muller.

Op sportpark de Eeuwlanden in Heerde stond een straffe wind, die in de eerste helft in de rug van de Nieuwleusaren blies. In de beginfase ontstond al snel een mogelijkheid voor Reinier Meijerink, zijn inzet ging echter voorlangs. De ploeg van David Leeuw had een veldoverwicht. Dit leverde, behalve een aantal hoekschoppen, weinig gevaar op voor het doel van de thuisploeg. Op slag van rust moest Lars Willems nog wel handelend optreden om zijn doel schoon te houden.

Na rust waren beide ploegen op aantal posities gewijzigd. Stan Scholten en Tom Odink waren de vervangers voor Saake Malensteijn en Lars Grubben. Aan de kant van SEH maakte routinier Herbert de Graaf zijn opwachting. Vooral de laatst genoemde bleek van grote waarde voor de thuisploeg. Hoewel Nieuwleusen het meest balbezit had en tot aan het strafschopgebied van hartelust kon combineren, was het Herbert de Graaf die met twee assist en een doelpunt een belangrijk aandeel had in de 3-0 voorsprong. Vlak voordat hij zelf de 3-0 liet aantekenen verzuimde Tom Odink aan de kant van Nieuwleusen een toegekende strafschop te verzilveren.

In de 77e minuut deed S.V. Nieuwleusen nog wel wat terug. Met een prachtige lob, liet Erwin Dijk de doelman van SEH kansloos. Reinier Meijerink was nog dicht bij de 3-2, zijn schot ging helaas over.

Met de de 3-1 overwinning speelde SEH zich definitief veilig. De beslissing in de 3e klasse C van woensdagavond 18 mei. Gramsbergen en Lutten zullen in een beslissingswedstrijd in Hardenberg strijden om het kampioenschap. S.V. Nieuwleusen kan zich gaan richten op komende seizoen. Dit seizoen heeft een aantal jonge spelers zich met regelmaat laten zien. Dit moet trainer David Leeuw volop vertrouwen geven in de aanloop naar het komende seizoen.

Opstelling S.V. Nieuwleusen
Doel: Lars Willems
Verdediging: Joran Buursema (73e Remon Scheper), Rob Muller, Jeroen Grasmeijer, Bas Evenboer
Middenveld: Saake Malensteijn (46e Stan Scholten), Ruben Brinkman, Anne Jan Broek
Aanval: Reinier Meijerink, Lars Grubben (46e Tom Odink), Erwin Dijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.