promotie ver weg voor lutten

Eergisteren speelde Lutten nog de beslissingswedstrijd voor het kampioenschap dat het verloor tegen Gramsbergen. Hierdoor moest Lutten vandaag alweer aantreden voor de nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse. Ondanks de korte periode rust die Lutten dus had, kwam de thuisploeg goed uit de startblokken.

In de eerste minuut kwam Lutten namelijk al op voorsprong toen Nick Lamberink met een mooie lob het net vond: 1-0. Deze vroege voorsprong hield Lutten tot aan de rust vast. Na de rust ging het echter helemaal mis bij Lutten.

In de tweede helft leek de koek op te zijn bij Lutten en trok Stroe de wedstrijd naar zich toe. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 1-3 waardoor het voor Lutten nog een hels karwei lijkt te gaan worden om promotie naar de 2e klasse te bewerkstelligen. De return is aanstaande dinsdagavond om 19:00u in Stroe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.