Home / archiefcentraal / podiumplaatsen voor atleten voor aco van elderen

podiumplaatsen voor atleten voor aco van elderen

In totaal schreven 18 atleten van ACO Van Elderen zich het afgelopen weekend in voor de diverse wegwedstrijden in Raalte bij de Vital-Centre Run en de Pfingstenlauf in Emlichheim en de baanwedstrijd Heerenveen – Classic. De score was 9x goud, 1x zilver en 1x brons.

Vital –centre, Raalte:
Een zeer succesvolle wedstrijd voor ACO Van Elderen, ondanks de harde wind toch met 3 clubrecords en 5x een 1e plaats. Overwinningen werden behaald door Giorgis Kampman en Ruben Koppelman op de 2km in resp. 6.33 en 6.54, beiden met een clubrecord.

Broer Danny Koppelman pakte op zijn 5km het goud in een zeer rappe 15.56, gevolgd door trainingsmaat Hilco Huisjes die het zilver veroverde in 16.32. Bij de Heren-50 scoorde Fred Sluis een 1e plaats in 18.04.

Op de 10km bij de Heren-50 passeerde Rene van Weezep als 1e de finish in 40.00. Ook Yvonne Meijer haalde het podium. Ze moest Hellen de Vries en Lieve Tollet voor laten gaan en werd netjes 3e met een clubrecord in 39.58.

Pfingstenlauf Emlichheim:
Een mooie wegwedstrijd met veel publiek, bier en BBQ net over de grens.
Hierbij scoorde Marieke ten Brinke een 1e plaats in een snelle 19.31 op haar 5 km in de klasse
Dames-35.

Baanwedstrijd “Heerenveen Classic”
De ACO-techneut Jari Kouwen was bij de Heerenveen-classic goed bezig. Hij had er zin in en behaalde daar 3x een eerste plaats: op hoogspringen: 1.60m, discus: 29.62m en de 200m sprint in 26.71.

Lees ook

Sportclub Lemele schminkt OVC ’21 na rust volledig af

LEMELE – In klasse 4F van het zaterdagvoetbal sprong de affiche Sportclub Lemele tegen OVC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.