ozc ommen wint van voorwaarts na strafschoppen

Na de overtuigende zege (4-0) van afgelopen zaterdag, leek de tweede wedstrijd tussen OZC en Voorwaarts slechts een formaliteit voor de ploeg van Marc Lobbert. Dit gevoel overheerste niet bij de ploeg uit Westerhaar, die zich vol overgave in de thuiswedstrijd stortte.

In de openingsfase kwam V.V. Voorwaarts vroeg op voorsprong. In de zevende minuut was het voor het eerste raak. De thuisploeg kon niet lang genieten van de voorsprong, aangezien negen minuten later de score alweer recht werd getrokken door de ploeg uit Ommen.

De mannen uit Westerhaar toonde veerkracht en kwamen na een twintigtal minuten voor de tweede keer op voorsprong door een rake vrijetrap van Jordy Harms.

In de rust werden de koppen bij elkaar gestoken en wist de thuisploeg dat de volgende ronde in de nacompetitie nog steeds in zicht was.

Vijf minuten na rust kwam Voorwaarts op een 3-1 voorsprong en maakten de bezoekers zich op voor een verschrikkelijk spannende tweede helft.

In de zeventigste minuut begon het vroege slotoffensief voor de thuisploeg. Binnen vijf minuten wisten zij twee keer te scoren en kwamen daarmee op een gelijke stand over de twee wedstrijden genomen (5-5).

Na negentig minuten floot de scheidsrechter af en stond er een 5-1 voorsprong voor Voorwaarts op het scorebord. In de verlenging werd er niet gescoord, waardoor beide ploegen zich op moesten maken voor een zenuwslopende strafschoppenserie.

De mannen van Marc Lobbert bleken hierin de sterkste te zijn en knikkerde daarmee het dappere Voorwaarts uit de nacompetitie.

[tweetwidget type=”single” query=”735202158887440386″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.