nijhof in broekland vanaf nu in elektrische auto

De auto was geleverd door Remko Verheyen (links op de foto) van Renault Dealer Cents uit Ommen. Hij plugde de elektrische Renault aan de laadpaal in het bijzijn van Angelique Nijhof en Michel Marsman van het bedrijf in Broekland.

Het publiek kon deze dag ook de geheel vernieuwde showroom bekijken waar nu een Duurzaamheid Inspiratiecentrum is ingericht. En als het gaat om duurzaam, zonnepanelen en warmte pompen, dan hoort daar ook een elektrische auto bij.

Dit alles is nu te bekijken bij Nijhof installatietechniek in Broekland. Voor een bezoek aan het Duurzaamheidscentrum kunt u het beste vooraf telefonisch een afspraak maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.