mozart meezingen met sallands bachkoor

Wie op 30 mei de smaak te pakken heeft gekregen van dit muzikale meesterwerk, kan zich melden om als projectkoorlid mee te zingen in de uitvoering van zowel het Requiem als de Krönungsmesse van Mozart. Het Sallands Bachkoor studeert namelijk die twee stukken van deze Oostenrijkse componist in, voor het concert dat op de agenda staat voor 5 november in (De Antenne) Dedemsvaart.

Wie dus zin – en wat lef – heeft, kan zowel op 30 mei als een klein half jaar later haar of zijn stem laten meeklinken in het Mozartconcert van het Sallands Bachkoor.

Het Sallands Bachkoor zingt meer composities dan alleen van de grootmeester Johann Sebastian Bach, wiens naam aan dit amateurgezelschap is verbonden. Zo heeft het SBK dit jaar in februari een geslaagde uitvoering gegeven van Die Jahreszeiten, het oratorium waarin Joseph Haydn zijn liefde voor de natuur stemmig en deels zelfs met humor tot uitdrukking brengt.

Inlichtingen over het Sallands Bachkoor en de mogelijkheid tot meedoen aan tijdens de Week van de AmateurKunst in Ommen en de repetities (op maandagavond in Ommen) zijn te zien op www.sallandsbachkoor.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.