Home / archiefcentraal / motorrit voor zieke dyon 5 vanuit ommen

motorrit voor zieke dyon 5 vanuit ommen

“Dyon heeft de vreselijke pech dat hij twee jaar geleden gediagnoseerd is als Duchenne-patiënt”, vertelt Petra. Het betekent dat zijn leventje niet pijnloos vergaat en dat hij ook niet oud zal worden met deze ziekte. “Mijn broer en schoonzus hebben er een behoorlijke zorg bij hebben gekregen in hun leven en dit alles heeft ook een behoorlijke impact heeft op hun oudste zoon van zes.”

Rolstoelbus of caddy
Om het leven wat dragelijker te maken voor Dyon en zijn familie, zamelt zijn tante geld in voor een mooie rolstoelbus of caddy, zodat Dyon en zijn gezien erop uit kunnen in de toekomst. “Dyon is al afhankelijk van een rolstoel voor de langere afstand. Lopen kan hij nog maar mondjesmaat; te veel inspanning maakt dat hij niet meer kan staan van de pijn.”

Een 110 kilometer lange rit voor motoren, startend vanaf Motorcafé Calluna in Ommen, moet sponsorgeld opbrengen. “Ik als zijn tante kan niet stil zitten en toekijken. Ik zou graag zoveel mogelijk bikers zien die net als ik van motor rijden houden en het fijn vinden om deze knul samen met zijn broer en ouders een geweldige en onvergetelijke dag te geven.”

Een bijdrage leveren voor de rolstoelbus of caddy kan via een donatie naar rekening nummer NL13RABO0301746451 t.a.v. Sponsorrit Dyon.

Verzamelen voor de ride out op 28 mei gebeurt om 11.00 uur aan de Stouweweg 5 in Ommen. Het eerste kopje koffie of thee wordt gesponsord door het café.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.