Home / archiefcentraal / morgen voor het eerst zomers warm

morgen voor het eerst zomers warm

MeteoGroup verwacht in ieder geval in Brabant en Limburg middagtemperaturen rond 25 graden, in de rest van het land is het met 22 tot 24 graden nauwelijks minder warm. Daarbij schijnt de zon onafgebroken.

Ook begin volgende week houdt het zomerse lenteweer volgens MeteoGroup aan. Ga jij genieten van het zonnetje? Op het terras? In het zwembad? Of met een heerlijke fiets- of wandeltocht? Laat het ons weten! Stuur jouw zomerse foto’s naar redactie@sallandcentraal.nl 

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.