marienberg en bergentheim in evenwicht

In de eerste helft was Bergentheim de betere ploeg en leek het voor Mariënberg een lastige middag te gaan worden. Na een kwartier werd de score echter tegen de verhouding in geopend door Mariënberg toen Roy Doek vanaf de rand van het strafschopgebied doel trof: 1-0.

In het vervolg van de eerste helft stelde Bergentheim echter orde op zaken en gingen de bezoekers alsnog met een voorsprong de rust in. Na een half uur spelen scoorde Dennis Plaggenmarsch namens Bergentheim de gelijkmaker en Ronnie Hakkers bracht Bergentheim nog voor de rust op een 1-2 voorsprong.

In de tweede helft kwam Mariënberg echter beter uit de kleedkamer en werd het in de 52e minuut weer gelijk. Opnieuw was het Roy Doek die scoorde namens Mariënberg en daarmee beide teams weer op gelijke hoogte bracht. Bij 2-2 bleef het vanmiddag in Mariënberg waardoor de strijd op de helft van het tweeluik nog volledig open ligt. Aanstaande dinsdag om 19:00u staat de return in Bergentheim op het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.