kans op gratis vouwwagen bij jubileum bravo

25 jaar geleden zijn Robin en Jolanda Brakel gestart met de verkoop van vouwwagens. In die tijd een vrij nieuwe manier van kamperen. Door trouw te blijven aan een kleinschalige opzet, het aanbod van kwaliteitsmerken, de persoonlijke benadering en de afspraak-is-afspraak-mentaliteit is het bedrijf gestaag gegroeid naar een echte specialist in zowel nieuwe als gebruikte vouwwagens mét garantie.

Techniek
Waren vroeger vouwwagens meer een tent in een karretje, dat is tegenwoordig wel anders. Kampeerders willen gemak, comfort en daar hoort geen tijdrovende opbouw van een kampeermiddel bij. De techniek heeft een enorme vlucht genomen. De moderne vouwwagen of tenttrailer (of klapper zoals de liefhebber zegt) is in een oogwenk opgebouwd, heeft alle gemakken aan boord en biedt een uitstekend slaapcomfort. Robin en Jolanda stonden aan de wieg van vele technische verbeteringen en kunnen als geen ander de klanten optimaal adviseren.

Jubileumstunt
Het 25-jarig jubileum viert Bravo met alle klanten. Daarvoor hebben ze een geweldige stunt bedacht. Iedere bezoeker maakt de komende tijd kans om een fonkelnieuwe Camp-let vouwwagen te winnen in een speciale jubileum uitvoering. Klanten die dit jaar een vouwwagen aanschaffen maken kans om het aankoopbedrag terug te krijgen.

Het eerste jubileumweekend wordt gehouden op zaterdag 28 en zondag 29 mei. Tijdens dit weekend staan bezoekers nog meer feestelijkheden te wachten. Bravo zit aan de Haarsweg 87-89 in Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.