Home / archiefcentraal / jongste schaker zwarte paard promoveert naar hoofdgroep

jongste schaker zwarte paard promoveert naar hoofdgroep

In een spannende strijd met onder andere Frans Koppenol en Oene Kramer moest Stef de laatste partij tenminste een remise behalen om te promoveren. Hij speelde tegen de zeer gemotiveerde Henk Kollen, terwijl Frans Koppenol moest afrekenen met Erwin Brouwer.

Oene Kramer won regulier van Herman van Elburg. Stef liet het niet op een remise aankomen; hij won op een prachtige manier de dame van Henk Kollen en hij speelde zijn partij verder heel precies uit. Hij won daarmee de strijd in de tweede speelgroep van het Zwarte paard en verkreeg het recht om volgend seizoen in de hoofdgroep uit te komen.

Frans Koppenol werd samen met Oene Kramer tweede en derde op twee punten achterstand op Stef. Frans kwam niet verder dan remise met Erwin Brouwer. Echter ook Frans Koppenol (net weer gestart met schaken) promoveert naar de hoofdgroep.

Het schaakseizoen is praktisch ten einde en Het Zwarte Paard begint weer te schaken de eerste donderdag in september in het Hervormd Centrum, nieuwe leden en/of belangstellenden zijn dan van harte welkom  bel even 0529-454232.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.