Home / archiefcentraal / jeugdleden van hippisch nieuwleusen in de prijzen

jeugdleden van hippisch nieuwleusen in de prijzen

Manon Ruitenberg won met haar pony Aurora in de categorie L/D tweemaal de eerste prijs in het klassiek en progressief. Anouk van den Brink won de 2e prijs in de B/D Klassiek met Brooklyn Jack en een 4e prijs in de categorie B/D Klassiek met haar pony Yeshi.

Vorige week is Max Balint met zijn pony Comm’s forest Urinia AG in Slagharen 2e geworden met 200 pnt in de B dressuur. Manon Schut had met Unique in Emmeloord afgelopen 3 mei een wedstrijd gehad zij wonnen hier met 183 en 188 een 1e prijs.

Mel van der Kamp en Pien de Boer zijn vorig weekend naar Hippisch Geesteren afgereisd. In de zeer vroege ochtend moest Mel in de categorie B/AB starten, hij won het klassiek én het progressief wat hem een finale plaats opleverde voor de zondag. Pien kwam in de klasse B/C aan de beurt . Ook zij won het klassiek en het progressief, waarmee ook Pien een ticket kreeg voor de finale op zondag. Tijdens de superspannende finale met de de beste combinaties van de cat BL abc eindigde Mel met Spirit op een mooie 3e plaats en Pien op een mooie 4e plaats.

PC Avereest
In een groot deelnemersveld won Marlijn Veerman met Passoa de 1e prijs in het progressief springen (B, cat. D). Tessa Rumph met I Follow You werd 1e in het klassiek springen (B, cat. BC) en 5e in het progressief. Paulien ten Kate met Zita won de 4e prijs in het klassiek springen (L, cat. DE) in een groot deelnemersveld. Alle prijswinnaars van het klassiek parcours kregen een finaleplaats voor de Horka Spring Cup op 9 juli in Heino. In de dressuur won Tessa Rumph met 195 punten de 1e prijs (M1, cat BC) en kreeg als extra prijs een mooie deken. Britt Hengeveld won met Cay de 3e prijs met 189 punten (L2, cat. DE).

Dit weekeinde waren leden ook actief in eventing: Isa Legebeke met Sietske behaalde de 3e prijs bij SGW, (B, cat. C) in Markelo. In Castenray won Lobke Smit met Rebelle de zesde prijs bij SGW (L, cat. D).

Op 5 mei bij Hippisch Geesteren behaalde Tessa Rumph met I Follow You de 1e en de 2 prijs met 192.5 en 192 punten (M1, cat BC).

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.