jeugdleden hippisch nieuwleusen in de prijzen

In Nieuwleusen reed Daphne van den Berg vorig weekend mee met haar pony Jackpot en had in het klassiek klasse L categorie D/E een foutloos parcours en barrage. Daarmee behaalde ze een 7e prijs. In de B dressuur categorie D/E had ze 190 punten en een 4e prijs gewonnen.

Anouk van den Brink reed 14 mei mee in De Wijk en werd 2e in de B/D progressief met haar pony Yeshi en won een 5e prijs in het B/D progressief met Brooklyn Jack. Manon Ruitenberg won met Aurora in De Wijk een 2e en 3e plaats in het L/D. Fábián Balint heeft ook meegereden met zijn pony Ffermylong Freya in De Wijk en is hier 2e geworden in de B dressuur categorie A/B. Bo Braakman heeft met haar pony Elmo een 1e prijs gewonnen in het B/D en reden in de B dressuur 184,5 en 188,5 punt.

In Den Ham heeft afgelopen zaterdag Kirsten Bouwhuis met haar pony L’Esperanza meegereden en een 3e plek behaald in de dressuur B/DE.

PC Avereest
Op het Hippinkster Concours in Hattem heeft Yvon Neerhof met Afrikaantje de 1e prijs gewonnen in het B-springen progressief, categorie D/E en deze combinatie werd 2e met 196 punten in de B-dressuur. Mimi Baauw won met Juffie in het M-springen klassiek, categorie D/E de 4e prijs. In de M2-dressuur (cat. C/D) behaalde Floor Bouwman met Yara de 1e prijs met 194 punten.

Op het concours in De Wijk won Isa Legebeke met Sietske in het L-springen progressief, categorie C de 1e prijs. Marlijn Veerman won de 1e prijs met Passoa in het B-springen progressief, categorie D. Tessa Rumph zette een mooie prestatie in het klassieke parcours neer: ze werd met 85.5 stijlpunten de winnares in klasse B, categorie C.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.