jeugdleden hippisch nieuwleusen in de prijzen

In Nieuwleusen reed Daphne van den Berg vorig weekend mee met haar pony Jackpot en had in het klassiek klasse L categorie D/E een foutloos parcours en barrage. Daarmee behaalde ze een 7e prijs. In de B dressuur categorie D/E had ze 190 punten en een 4e prijs gewonnen.

Anouk van den Brink reed 14 mei mee in De Wijk en werd 2e in de B/D progressief met haar pony Yeshi en won een 5e prijs in het B/D progressief met Brooklyn Jack. Manon Ruitenberg won met Aurora in De Wijk een 2e en 3e plaats in het L/D. Fábián Balint heeft ook meegereden met zijn pony Ffermylong Freya in De Wijk en is hier 2e geworden in de B dressuur categorie A/B. Bo Braakman heeft met haar pony Elmo een 1e prijs gewonnen in het B/D en reden in de B dressuur 184,5 en 188,5 punt.

In Den Ham heeft afgelopen zaterdag Kirsten Bouwhuis met haar pony L’Esperanza meegereden en een 3e plek behaald in de dressuur B/DE.

PC Avereest
Op het Hippinkster Concours in Hattem heeft Yvon Neerhof met Afrikaantje de 1e prijs gewonnen in het B-springen progressief, categorie D/E en deze combinatie werd 2e met 196 punten in de B-dressuur. Mimi Baauw won met Juffie in het M-springen klassiek, categorie D/E de 4e prijs. In de M2-dressuur (cat. C/D) behaalde Floor Bouwman met Yara de 1e prijs met 194 punten.

Op het concours in De Wijk won Isa Legebeke met Sietske in het L-springen progressief, categorie C de 1e prijs. Marlijn Veerman won de 1e prijs met Passoa in het B-springen progressief, categorie D. Tessa Rumph zette een mooie prestatie in het klassieke parcours neer: ze werd met 85.5 stijlpunten de winnares in klasse B, categorie C.