jaarlijke meimarkt bij molen massier

De Meimarkt wordt georganiseerd door een grote groep vrijwilligers. Dit jaar telt de Meimarkt zo’n veertig kramen. Het aanbod varieert van allerlei zelfgemaakte producten tot kleding en brood. Daarnaast zijn er diverse demonstraties, workshops graffiti en natuurlijk weer de kleindieren knuffel- en kijkhoek. In de loop van de dag verzorgt valkenier Martin Bank diverse demonstraties met een groot aantal roofvogels (afhankelijk van de weersomstandigheden). De eerste show is vanaf 11.00 uur starten en de tweede zal om ongeveer 13.30 worden gegeven. De vogels kunnen de hele dag worden bekeken en Martin kan er veel over vertellen.

Voor de kinderen is er een leuke workshop graffiti, gegeven door Wouter Bank van Double U Design. Emmelie Luiken geeft uitvoeringen met twee van haar dansgroepen en leerlingen van Drum Station Zwolle geven een show. ’s Middags treedt het popkoor Just For Fun uit Dalfsen op van 14.15 tot 14.45 uur. Onder leiding van dirigente Dian Heerema zingt dit koor meerstemmige, swingende popsongs uit de jaren zestig en zeventig.

Er is een terras voor koffie, thee of wat anders, de molenaars geven in de molen tekst en uitleg over hun werk en de werking van de molen. Daarnaast zijn er kniepertjes en oliebollen verkrijgbaar, die ter plekke door vrijwilligers worden gebakken. Er kunnen nog oude boeken worden aangeleverd voor de tweedehands boekenmarkt en ook worden er bloemen en planten verkocht, speciaal met het oog op Moederdag. De meimarkt van Molen Massier duurt van 10.00 tot 16.00 uur. De opbrengst is voor het onderhoud van de molen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.