internationaal theater tijdens kunsten op straat dalfsen

Om 18.30 uur laat Theatre Irrwish uit Oostenrijk je op het Kerkplein meeswingen in de hoogte tijdens de voorstelling Nujork Denzing Kwin. Een stel uitgerangeerde mannen in fel gekleurde pakken dansen als bezetenen. En dat ook nog eens op hoge stelten! Houden ze hun balans??

Tegelijkertijd moet het publiek in de Prinsenstraat opletten voor een botsauto die rijles krijgt van Rijschool 123gas. Geen enkel object of mens is veilig. Gelukkig wordt de lesauto gesponsord door Autoservice Van Bruchum!

Een vreemd apparaat beweegt zich vanaf 18.40 uur door de Wilhelminastraat. En de bestuurder van dit apparaat is nog vreemder. Levert dit nieuwe inspiratie op voor Sponsor Nieuwenhuijse Volvo?
Op het Jumbo-podium in het Koffiestraatje gaat het er dan heel wat rustiger aan toe. De Spaanse poppenspeler Minusmal laat zijn pop Clara van alles doen, maar of ze daar wel zin in heeft?

Wie vanaf 18.50 uur in het centrum een koning van papier tegenkomt moet niet vreemd opkijken. Na duizenden jaren heeft hij zijn burcht verlaten om op een hele speciale manier de mooiste verhalen te vertellen! Betoverend, grappig, ontroerend en vooral kwetsbaar. Deze act wordt gesponsord door Albert Heijn.

Het Engelse duo Garaghty en Thom zorgt voor de nodige hilariteit op het Jumbo-podium in het Koffiestraatje vanaf 19.10 uur. Keurige heren in pak, maar of ze zich een beetje netjes kunnen gedragen is de vraag. Als toeschouwer ben je alvast gewaarschuwd.

Een van de hoofdacts op het Kerkplein is La Bella Tour, vanaf 19.20 uur. Twee Spaanse clowns maken geen deel meer uit van een circus en dat kunnen ze maar moeilijk accepteren. Ze voeren hun show gewoon op, oké, niet alles gaat altijd even goed, maar daar zijn ze toch clowns voor?

Bij de grote kei uit Oostenrijk (tegenover Hier Mode) gaan professionele street-art painters een 3d grondschildering maken. Zij starten 3 juni ’s ochtends en vanaf 19.30 uur is hun kunstwerk te bewonderen (voor een paar weken).

Op het Brouwers-podium achter de Grote Kerk wordt door een aantal basisschoolleerlingen uit Dalfsen een teaser opgevoerd van de musical Wortels van Xapp. De voorstelling zal drie keer te zien zijn. Ook kunnen er tijdens het festival vliegers gemaakt worden die vanaf 21.00 uur, met een lichtje er aan, de lucht in worden gelaten vanaf het Bellingerweer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.