illegale zender op 18 meter hoogte ontmanteld in dalfsen

Bij de uitkijktoren waren veel jongeren aanwezig om te zien hoe de zender door het Agentschap Telecom (AT) uit de lucht gehaald zou worden, meldt DalfsenNet. Hierbij was ook veel politie aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Op een hoogte van 18 meter stond de onbemande zender opgesteld en uit te zenden op de 95.9 FM. Het was voor de medewerker van het AT dan ook een aardige klus om de zender te ontmantelen. Hij moest een paar keer 18 meter omhoog en naar beneden lopen om de apparatuur in beslag te kunnen nemen.

Ook het aggregaat waarop de zender draaide dat in het bos stond is in beslag genomen. De medewerker van AT had de puf niet meer om nog eens de toren te beklimmen; hij heeft de antenne namelijk laten zitten.

Foto’s: Johan Bokma

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.