Home / archiefcentraal / eerste schade van de storm is binnen

eerste schade van de storm is binnen

Het heeft er de hele dag om gespannen: waar en wanneer zouden de eerste donderklappen vallen. De temperatuur steeg aan het eind van de middag naar misschien wel 25 graden. Tegen een uur of 17.00 trok een eerste pittige regenbui over. Maar daarna ging het zonnetje toch nog weer lekker schijnen.

De echte buien die met stevige windstoten gepaard gaan, hebben op zich laten wachten tot in de vooravond. In onze regio tenminste en voor zover wij weten. Even verder, in Twente bijvoorbeeld is ‘het er behoorlijk opgegaan’.

Wie meer schade te melden heeft, laat het ons weten.

En inmiddels kunnen we stormschade toevoegen aan de Welsummerweg en de Oosterkampen in Dalfsen. Ook wordt er schade gemeld aan de Oude Vlierweg in Ommen en de Witharenweg in Witharen. In alle gevallen gaat het om bpomen of takken van bomen. Voor zover nu bekend zijn er geen gewonden bij gevallen.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.