Home / archiefcentraal / duo uit dalfsen geniet van visreis in frankrijk

duo uit dalfsen geniet van visreis in frankrijk

Beide mannen hebben al flink wat ervaring met het bevissen van de grotere openbare wateren en hun voorkeur ligt dan ook bij de stuwmeren en rivieren die Frankrijk rijk is. Als je dit goed wilt doen, dan kost dat (flink wat) tijd. Aangezien beiden nog wat vrije dagen hadden staan, kon deze sessie ingepland worden.

Na een weersomslag begon het te lopen met zes vissen waarvan drie van 15 kilo. Inmiddels staat de teller staat op zeker acht. Middels iedere week een paar foto’s zullen de lezers van DalfsenNet en Karperwereld.nl op de hoogte houden.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.