droog en weinig wind tijdens dodenherdenking

Morgen wordt een droge dag met weinig wind en veel zonneschijn. De temperatuur loopt in de middag tot een graad of 16 op. MeteoGroup verwacht dat het tijdens de Dodenherdenking om 20.00 uur een graad of 14 is met dan nog steeds een zwakke wind.

Op donderdag, Hemelvaartsdag, kan er voor de vroege vogels naar hartelust gedauwtrapt worden. De dauw verdampt vervolgens snel, want de zon komt gedurende de dag uitstekend aan bod. Er steekt een matige oostelijke wind op en zo wordt er warme lucht aangevoerd. Met een vrijwel wolkenloze hemel stijgt de temperatuur in de middag naar 20 graden.

Dit mooie weer houden we de dagen daarna vast. Het wordt daarbij nóg warmer. Vrijdag verwacht MeteoGroup veelal 20 tot 24 graden, in het weekend bereikt de temperatuur voor het eerst dit jaar de zomerse 25 graden. Kortom, de meizomer komt er aan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.