Home / archiefcentraal / dommerdieck verliest in strijd om plek drie

dommerdieck verliest in strijd om plek drie

 Inzet van de wedstrijd was de derde plaats in de poule. Zowel SIM, als Wolderwijd en d´Ommerdieck hadden 4 punten en Noveas stond daaronder met 3 punten.

Trainer Jan Bijl startte met Femke Rijkeboer in de basis in plaats van haar zus Nienke Rijkeboer.

Noveas begon voortvarend en stond na vijf minuten voor met 0 -2. Maar d’Ommerdieck kwam ook tot schot en wist na 2-2 op voorsprong te komen 3-2. Gelijk daarna maakte Noveas de gelijkmaker. En zo verliep de eerste helft. Noveas scoorde en d’Ommerdieck bracht de stand weer op gelijke hoogte. Na 8-8 wist Noveas nog vlak voor het rustsignaal te scoren: 8-9.

Na rust schoot Gerja Eijkenaar gelijk raak 9-9. En Carla Aalbers zorgde voor een voorsprong 10-9. In dezelfde minuut was de stand weer gelijk voor Noveas, die vlot raak wist te schieten. Noveas bleef in hoog tempo goed combineren en wist aanvallend goede kansen te benutten. Na de gelijke stand 10-10 schoot Noveas tweemaal raak 10-12. Jasper Batterink kwam in het veld voor Stefan van Veldhuizen.

Roel Kikkert bracht door een verzilverde strafworp de stand op 11 -12. Daarna kwam Esther van Dijken in het veld voor Miranda Huzen. Weer twee doelpunten van Noveas 11-14. Gerja Eijkenaar bracht de stand op 12 -14. D’Ommerdieck kreeg nog een paar prachtige kansen, maar wist ze niet te benutten. Noveas liep uit tot 12-16. Gerja Eijkenaar zorgde voor 13-16 . De eindstand was 13-17.

Noveas staat nu op de derde plaats en d’Ommerdieck op de zesde plaats.

Doelpuntenmakers: Miranda Huzen 4x, Gerja Eikenaar 3x, Roel Kikkert 2x, Carla Aalbers 2x, Martin Alteveer 2x.

Zaterdag 28 mei speelt d’Ommerdieck in Enschede tegen DOS WK om 15.30 uur. DOS WK is al kampioen in deze poule.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.