Home / archiefcentraal / de kleine wolf zet drie fraaie fietstochten uit

de kleine wolf zet drie fraaie fietstochten uit

De fietsroutes zijn op de georganiseerde data (16, 23 en 29 juni) tussen 13:00 uur en 13:30 uur af te halen in brasserie ‘De Wolventuin’ op Camping de Kleine Wolf in Stegeren.

Rondje Ommen
De eerste fietsroute is een rondje Ommen en vindt plaats op donderdag 16 juni. De route gaat onder andere via Junne, de Sahara en Landgoed Eerde. De tussenstop van de fietsroute is bij Zalencentrum De Kern. Hier krijgen de fietsers een spelt pannenkoek en een drankje aangeboden. Vervolgens kunnen ze hier een rondleiding krijgen in het naastgelegen kerkgebouw. Hierna kunnen ze de route weer oppakken en terug naar het start- en eindpunt fietsen, dat is Camping de Kleine Wolf.

Geïnteresseerden dienen zich op te geven, voor dinsdag 14 juni 17.00 uur, dit kan tijdens kantoortijden via 0529-457203.

Fietsroute Ommerschans
De tweede route vindt plaats op donderdag 23 juni. De route gaat via het platteland naar de Ommerschans. Op de afgesproken plek krijgen fietsers een kop koffie of thee met koek, een rondleiding en een klein boekwerk over de geschiedenis van de Ommerschans. De kosten hiervoor zijn 5 euro. De kosten dienen bij de Ommerschans voldaan te worden. Na de rondleiding pakken de fietsers de route weer op en fietsen zij terug naar start- en eindpunt Camping de Kleine Wolf.

Ook voor deze route geldt dat geïnteresseerden zich op dienen te geven. Opgeven voor de route Ommerschans kan voor dinsdag 21 juni 17:00 uur via 0529-457203.

Fietsroute Beerze
De derde en laatste route vindt plaats op woensdag 29 juni. Deze fietsroute gaat richting Beerze, waar fietsers kunnen genieten van de bosrijke omgeving van het Vechtdal. Voor deze route hoeven deelnemers zich niet op te geven.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.