dalfsen maakt zich op voor eerste maatschappelijke beursvloer

Op de Maatschappelijke Beursvloer wisselen bedrijven en vrijwilligersorganisaties in een ongedwongen, dynamische sfeer onderling diensten en goederen uit. Ondernemers tonen zo hun maatschappelijke betrokkenheid en vrijwilligersorganisaties krijgen de hulp in menskracht, kennis en middelen die ze nodig hebben op basis van wederkerigheid.

Op de Beursvloer wordt niet gehandeld met geld en deelname is geheel gratis. Het is een anderhalf uur durend evenement waar partijen elkaar ontmoeten die normaal gesproken niet zo snel contact zouden krijgen. Dit kan hele mooie overeenkomsten opleveren.

Voor aanmelding kun je gebruik maken van het contactformulier op www.beursvloerdalfsen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.