cursus kinder en tienerpastoraat van chris in nieuwleusen

Het gaat om een praktische, interactieve cursus die vanuit een Bijbels kader handvatten biedt voor het werk met kinderen en tieners. Hoe kunnen je kinderen en tieners helpen bij de vele keuzes die zij moeten maken. Hoe kun je hen wapenen. Wat hebben zij nodig, én: wat hebben de opvoeders nodig?

De lessen worden gegeven door ervaren docenten. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: communiceren met tieners, de leefwereld van kinderen en tieners, social media, rouw en verdriet, occultisme, kind van gescheiden ouders, de kracht van gebed en eigenwaarde in God.

De cursus is bedoeld voor iedereen met een hart voor kinderen en specifiek voor iedereen die binnen een plaatselijke kerk of gemeente actief is in pastoraat aan jongeren of in het jeugdwerk of daarin werkzaam willen zijn.

Meer informatie? Neem contact op met Wendy Pierik via 0529-427076 of Anka von Lindheim via amlindheim@hotmail.com, of ga naar www.chris.nl.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.