Home / archiefcentraal / cursus kinder en tienerpastoraat van chris in nieuwleusen

cursus kinder en tienerpastoraat van chris in nieuwleusen

Het gaat om een praktische, interactieve cursus die vanuit een Bijbels kader handvatten biedt voor het werk met kinderen en tieners. Hoe kunnen je kinderen en tieners helpen bij de vele keuzes die zij moeten maken. Hoe kun je hen wapenen. Wat hebben zij nodig, én: wat hebben de opvoeders nodig?

De lessen worden gegeven door ervaren docenten. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: communiceren met tieners, de leefwereld van kinderen en tieners, social media, rouw en verdriet, occultisme, kind van gescheiden ouders, de kracht van gebed en eigenwaarde in God.

De cursus is bedoeld voor iedereen met een hart voor kinderen en specifiek voor iedereen die binnen een plaatselijke kerk of gemeente actief is in pastoraat aan jongeren of in het jeugdwerk of daarin werkzaam willen zijn.

Meer informatie? Neem contact op met Wendy Pierik via 0529-427076 of Anka von Lindheim via amlindheim@hotmail.com, of ga naar www.chris.nl.  

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.