clinics oranjeloop voor beginnende hardlopers

De clinic start op donderdagavond 12 mei om 19.30 uur en in tien weken worden de deelnemers onder begeleiding van gediplomeerde trainers in 1 of 2 trainingen per week, en daarnaast zelf nog een keer trainen, klaargestoomd voor de 5 kilometer op zaterdag 27 augustus. Dit is de zaterdag vóór het Oranjefeest.

De trainingen worden heel rustig opgebouwd, waarbij, naast het opdoen van voldoende conditie, ook een goede looptechniek wordt aangeleerd. Ook wordt er veel aandacht besteed aan coördinatie en het lenig maken en sterker worden van banden, gewrichten en spieren.

Na de Oranjeloop is het mogelijk om aan te sluiten bij de bestaande niveaugroepen van Loopgroep AG’85. Daarbij geldt dan uiteraard dat men eerst 1 maand gratis op proef mag meetrainen, en daarna pas hoeft te beslissen of men definitief lid wil worden.

De kosten voor deze clinic bedraagt €15 en dat is inclusief het inschrijfgeld voor de Oranjeloop. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.