buitenspeeldag in nieuwleusen

Een stormbaan, gladiatorenspel, pannakooi, knutseltafel en schminken: het is slechts een greep uit het complete programma. De entree is gratis.

De middag wordt mede begeleid door leerlingen van het Agnieten College. De Buitenspeeldag bij de Schakel is voor alle kinderen maar ook voor de ouders, opa’s en oma’s een sportief spektakel waarbij het gaat om het meedoen en niet om de prestaties. Tip: doe makkelijke kleding aan die vies mag worden.

Met de Buitenspeeldag willen de initiatiefnemers kinderen stimuleren om lekker buiten te spelen. Buitenspelen is leuk én belangrijk in het leven van kinderen. Het is de plek waar ze vriendjes ontmoeten, kunnen bewegen en zich vrij voelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.