Home / archiefcentraal / balkbrug pakt in laatste wedstrijd de volle buit

balkbrug pakt in laatste wedstrijd de volle buit

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door Balkbrug-speler Glen Marsman en viel in de 53e minuut. Na zeventig minuten voetballen kreeg Balkbrug een strafschop toegekend, omdat een Haarle-speler hands maakte. De keeper van Balkbrug Joey Overes benutte de penalty. Drie minuten later bracht Haarle de spanning nog wel terug. Clubtopscorer en topscorer van de Vierde klasse H Erik Westendorp maakte de aansluitingstreffer voor Haarle via een volley. Gescoord werd er echter niet meer en zo won Balkbrug eindelijk een competitiewedstrijd in 4H.

[tweetwidget type=”single” query=”732201212330819584″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Op de ranglijst veranderde er niks voor Balkbrug en Haarle. Balkbrug blijft op de veertiende en laatste plek staan met zes punten. Haarle eindigde het seizoen 15-16 op de vierde plek met veertig punten.

Lees ook

Overijsselse Golfkampioenschappen in Ommen groot succes

OMMEN – Op Hooge Graven Golfclub Ommen werden 3 oktober de Overijsselse Golfkampioenschappen gehouden. Door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.