Home / archiefcentraal / asc62 wint ook laatste wedstrijd

asc62 wint ook laatste wedstrijd

De laatste wedstrijden werden beleefd als een rollercoaster. Vijf wedstrijden geleden streed de ploeg van Marcel Waaijer nog volop mee voor de titel terwijl vorig week de zwaar bevochten zege in Westervoort tegen AVW eerst de zekerheid gaf voor klasse behoud.

ASC kwam tegen Hulzense Boys halverwege het eerste gedeelte op een 1-0 voorsprong door Matthijs van Gelder. Dit was tevens de ruststand. Ook na de hervatting een open wedstrijd met ook nog eens twee curieuze doelpunten. De gelijkmaker ontstond toen keeper Rick Kijk in de Vegt te ver zijn doel verliet, mistrapte en uit de voorzet ASC ook nog eens in eigen doel schoot (1-1). De 2-1 ontstond toen de keeper van de bezoekers, een op het oog zeer eenvoudig bal, los liet en daardoor opnieuw Van Gelder er als de kippen bij was om ASC gemakkelijk aan de zege te helpen. Eindstand 2-1.

ASC’62 eindigde in de tweede klasse H uiteindelijk op een verdienstelijke 5e plek met 42 punten uit 26 duels.

Lees ook

USV ontvangt Vilsteren voor de beker

NIEUWLEUSEN – Na een aantal oefenwedstrijden staat zondag voor USV de eerste officiële wedstrijd van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.