Home / archiefcentraal / asc gym en dance bedankt jubilarissen

asc gym en dance bedankt jubilarissen

Bert en Erik-Jan turnen al sinds hun jonge jaren bij ASC. Ze begonnen ooit in de gymzaal aan de Pleyendal met Erik Pekkeriet als trainer. Hun prijzenkast is in de loop der jaren behoorlijk gevuld geraakt met de vele medailles die ze hebben gewonnen bij de special olympics, clubkampioenschappen, uitvoeringen, shows en gymnaestrada’s. Het favoriete turnonderdeel van Erik-Jan is de vloer en bij Bert is dit ringen.

Momenteel zijn ze hard aan het trainen voor de nationale special olympics. Samen met trainster Linda Dijk en hun groepsgenoten reizen zij in het eerste weekend van juli af naar Nijmegen om daar te strijden om de nationale titel. De vereniging hoopt beide heren nog lang als lid te mogen blijven begroeten.

Beperking
ASC Gym en Dance organiseert naast gymnastiek voor mensen met een beperking ook dance. De leden die hieraan deelnemen komen niet alleen uit Dalfsen maar ook uit de regio.
Zowel de gym als de dance gooit hoge ogen met hun prestaties op zowel regionaal als landelijk niveau.

Ken je mensen die voor deze groepen in aanmerking komen en belangstelling hebben, neem dan contact op met contactgym@ascgymendance.nl.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

Veel te grote nederlaag voor ASC’62 ASC’62 speelde uit tegen Be Quick’28 in Zwolle en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.