Home / archiefcentraal / zwembad carrousel opnieuw veilig and schoon

zwembad carrousel opnieuw veilig and schoon

Het Keurmerk Veilig & Schoon is het branchekeurmerk voor zwembaden en toetst verschillende kwaliteitseisen die volgens de wet op zwembaden van toepassing zijn. Het zwembad moet plannen en documenten, zoals toezicht- en ontruimingsplannen, schoonmaakplannen en inspectierapporten van technische installaties, op orde hebben.

Met het behalen van het Keurmerk laat zwembad Carrousel zien dat er aan alle eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne wordt voldaan. Op dit moment zijn ruim 200 zwembaden in het bezit van het Keurmerk Veilig & Schoon.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.