yvonne meijer wint 10 mijl in zwolle zuid

Zwolle –Zuid
Op de 10 mijl was Yvonne Meijer niet te stuiten. Ondanks de flinke wind kon zij haar tempo goed hoog houden. Ze pakte het goud in een zeer rappe 1.06.27. Deze tijd betekende tevens een PR en een clubrecord.

Pascal Dankelman passeerde de finish op zijn 10 mijl op een nette tweede plaats in een snelle 58.41. Hiermee finishte hij ruim drie minuten achter zijn oude rivaal Jos Verdaasdonk. Wilco Mars zette een prima tijd neer op de 5 mijl en was hiermee zeer tevreden. Zijn tijd van 30.49 was goed voor de winst in de categorie M40.

Menzis Fit-run, Enschede
Op de gecertificeerde afstand 4800m maakte Marieke ten Brinke (na een blessureperiode van drie maanden) een flinke sprong in tijd op haar wedstrijd. Zij behaalde een derde plaats in een snelle 19.09.

Ook Robert Gerritsen kon zijn lol niet op. Hij werd weliswaar zesde, maar verbeterde zichzelf ruim in 16.26.

Cascade Run , Hoogeveen
Zondag vond in Hoogeveen de tiende editie van de Cascade-run plaats. Dit was een wedstrijd met een snel wegparcours met veel deelnemers onder goede omstandigheden.

Bij de vijf mijl scoorden Stefan Vogelzang en Eelco van der Heide prima tijden. Zij finishten respectievelijk in 30.27 (Stefan) en 31.39 (Eelco).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.